Читај ми!

Нина скупо продала кожу против Контавеит

Најбоља српска тенисерка Нина Стојановић заустављена је на старту турнира у Мадриду, пошто је од ње била боља Анет Контавеит. Стојановићева је скупо продала кожу против фаворизоване противнице, али је на крају изгубила у два сета – 7:6 (7-4), 7:5.

Нина је поновила добру игру из квалификација, када је остварила две добре победе, само што то сада није било довољно да се елиминише Естонка.

Тренутно 29. играчица на ВТА листи је имала предност у првом сету, Српкиња се вратила, али је квалитетнија ривалка ипак добила тај део игре у тај-брејку.

Маратонски гемови су се наставили и у другом, па је почетком тог сета на семафору већ писало да играју више од сат и по времена.

На крају, Анет је успела да убрза и заврши после нешто више од два часа, иако је Стојановићева спасла три узастопне меч лопте, а онда и да направи брејк када је ривалка сервирала за тријумф.

Контавеит ће се у другом колу састати са Маријом Сакари, која је после преокрета избацила Аманду Анисимову.

Што се Нине тиче, ни она неће бити незадовољна јер је пласманом у главни жреб дошла до бодова и оствариће скок од 12 места, па ће од понедељка бити 84. играчица планете.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво