Читај ми!

Ђоковић у борби за финале на Србија опену

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић од 17 часова игра прво полуфинале на Србија опену, АТП турниру из серије 250 који се игра на Дорћолу. Ђоковић се састаје са Асланом Карацевом из Русије, директан пренос сусрета гледајте на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и кретање резултата пратите на нашем порталу.

Новак, који је у походу на трећи пехар у родном граду, на другој страни мреже имаће играча који је просто експлодирао у 2021.

Карацев је пробој направио на Аустралијан опену и брзо дошао до топ 30, а у Мелбурну га је у полуфиналу зауставио управо Ђоковић, што им је био први међусобни дуел.

Светски "број 1" славио је тада 6:3, 6:4, 6:2, док ће сада вероватно бити и већи фаворит јер Русу шљака није омиљена подлога.

Њих двојица ће отворити програм на Централном терену, док ће по окончању тог сусрета изаћи друга двојица полуфиналиста - Таро Данијел и Матео Беретини.

Финале је на програму у недељу.

Турнир на теренима Тениског центра Новак на Дорћолу игра се за наградни фонд од 711.800 евра, док ће победнику припасти 100.225 европских новчаница и 250 АТП поена.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво