Читај ми!

Србија опен, други дан: На терену Кецмановић и Ђере (директни преноси на РТС2)

Другог дана Србија опена на терену ће се наћи Миомир Кецмановић и Ласло Ђере, који ће играти своје мечеве првог кола. Дуеле наших тенисера гледајте у директном програму на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток мечева и кретање резултата пратите на нашем порталу.

Србија опен почео је у понедељак и наши представници имали су половичан успех – даље су прошли Никола Милојевић и Филип Крајиновић, док су Виктор Троицки и Данило Петровић завршили такмичење.

Уторак доноси такође богат програм на теренима Тениског центра Новак на Дорћолу, који ће од 12 отворити Ричардас Беранкис и Федерико Делбонис.

После њих на Централни терен излази Кецмановић, чији ће противник бити Аргентинац Факундо Бањис, који је у квалификацијама елиминисао Хамада Међедовића. Први међусобни окршај Кецмановића и Бањиса неће почети пре 13.30.

По завршетку тог сусрета, Ласло Ђере ће рекете укрстити са Ђанлуком Магером из Италије – њих двојица такође никада нису играла на АТП нивоу.

Вечерњи термин од 19 часова припашће младој генерацији тенисера, пошто се састају Себастијан Корда – Аљаж Бедене, односно Франсиско Серундоло – Алексеј Попирин.

Турнир у Београду, први после девет година, почео је у понедељак и траје до 25. априла. Игра се за наградни фонд од 711.800 евра, док ће победнику припасти 100.225 европских новчаница и 250 АТП поена.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се