Читај ми!

Србија опен се враћа у Београд, све очи упрте у небо

Београд после девет година поново организује турнир из серије 250. Све је спремно за почетак. Организаторима велики проблем представља временска прогноза, која најављује кишу. Остаје да се види колико ће то пореметити распоред на турниру. Првог дана у плану је четири меча из главног жреба. Пренос је на каналима РТС-а.

Турнир се игра на шљаци "Тениског центра Новак", што организатору улива наду да уколико киша буде слаба може да се игра. Првог дана на терен би требало да изађе четири српска тенисера - Милојевић, Троицки, Петровић и Крајиновић. Најбољи тенисер света Ђоковић је слободан у првом колу.

На Централном терену ће играти чак четворица српских тенисера. Програм у 12.00 отварају Никола Милојевић и Аргентинац Федерико Кориа.

После овог дуела на терен излазе Виктор Троицки и Марко Чекинато из Италије.

Првог дана такмичења, у вечерњем термину (не пре 19 часова), играће Данило Петровић, чији је противник Џон Милман из Аустралије, а последњи ће на терен изаћи Филип Крајиновић и Стефано Траваглиа из Италије.

У понедељак се настављају и квалификације за главни жреб турнира, а прилику да избори пласман у наставак такмичења имаће и Хамад Међедовић који игра против Аргентинца Факунда Багниса.

Турнир на теренима "Тенсиког центра Новак" почиње у понедељак, док је финале заказано за недељу, 25. април.

Наградни фонд турнира је 650.000 евра.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи