Читај ми!

Све спремно за почетак Србија опена, организатори гледају ка небу

На теренима "Тениског центра Новак" у понедељак почиње Србија опен, АТП турнир из категорије 250. Једини проблем за организаторе може бити киша, која већ данима пада у престоници Србије.

После девет година, Београд ће поново бити домаћин једног АТП турнира, из категорије 250 – Србија опена.

Организатори су спремни за турнир, али их брину метеоролошки услови, који би у случају кише знатно могли да закомпликују организацију Србија опена.

Додуше, на шљаци може да се игра и док пада киша, али не и у случају великих пљускова, каквих је било претходних дана у престоници Србије. 

У суботу је одржан жреб, па је познато ко су противници осморици српских тенисера који су се нашли у главном костуру београдског турнира.

Иако је Србија опен требало да буде домаћин великом броју квалитетних тенисера, поједини играчи отказали су наступ у Београду због повреда.

Новак Ђоковић, најбољи светски тенисер, обратио се фановима пред долазак у Београд и истакао да је узбуђен што ће после девет година играти у родном граду.

Једино што ће недостајати на турниру у Београду јесу навијачи, којих због пандемије коронавируса неће бити на трибинама.

Турнир на теренима "Тенсиког центра Новак" почиње у понедељак, док је финале заказано за недељу, 25. април. Наградни фонд турнира је 650.000 евра.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се