Читај ми!

Крај за Новака у Монте Карлу, Еванс надиграо Ђоковића

Британац Данијел Еванс савладао је Новака Ђокоивћа са 6:4, 7:5 и пласирао се у четвртфинале мастерса у Монте Карлу. Наредни ривал му је Давид Гофан.

Новак није имао потребну енергију у овом мечу. Благе реакције након поена и грешака. Деловало је ка ода није "присутан". Еванс је искористио своју шансу, лош дан нашег тенисера, и стигао до велике победе и пласмана у четвртфинале.

Новак је лоше ушао у меч. Много је грешио, што је улило додатну нервозу у његову игру. Две двоструке везане сервис грешке, резултирале су губитком првог сервис гема. Еванс је потом још једном одузео сервис нашем тенисеру и повео са 3:0.

Успео је Ђоковић да одмах узврати и врати један брејк. Да би у осмом гему поново искристио своју шансу и стигао до изједначења.

Међутим, Еванс је био неумољив, користи грешке нашег аса и поново стиже до брејка предности. На свој сервис, после велике борбе успева да стави тачку на сет - 6:4.

Новак је покушао у другом сету. Стигао је до раног брејка, међутим Британац је успео да се врати после 0:3. Како је сет одмицао, Новак је све више грешио, иако је на сваки сервис противника имао по брејк прилику, ипак није успео да искористи своје шансе.

Своју шансу Британац користи у 11. Гему, одузима сервис нашем тенисеру. Потом је Еванс био сигуран на свој сервис и решио меч у своју корист - 7:5 у другом сету.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво