Читај ми!

Ђорђе Ђоковић: Публика ће преко РТС-а бити на теренима

Београд ће, после 9 година паузе, бити домаћин најбољим тенисерима света на Отвореном првенству Србије у тенису од 19. до 25. априла. Гостујући у Јутарњем програму директор турнира Ђорђе Ђоковић је најавио да ће РТС преносити мечеве са овог такмичења.

Наш главни град нашао се у календару Асоцијације тениских професионалаца, а остале су још три недеље за припреме турнира на коме ће победник освојити 250 поена.

„Припреме иду сјајно. Ми смо од самог старта знали који су нам рокови. При крају смо припрема и очекујемо да ћемо већ крајем ове недеље бити спремни." Рекао је Ђорђе Ђоковић.

Проблем који мучи читав свет дуже од годину дана је коронавирус, како ћете се изборити са тим проблемом? Да ли ће публика моћи да присуствује мечевима?

„У складу са тренутном ситуацијом нисмо у могућности, на жалост, да имамо публику на трибинама, али надамо се да ће се ситуација поправити и да ће се следеће године ситуација поправити и да ћемо имати и публику."

Љубитељи тениса једва чекају да у Београд стигну неки од најбољих тенисера данашњице, хоћете ли нам открити ко ће наступити на Новаковим теренима?

„ Између осталих, на челу са Новаком Ђоковићем, Доминик Тим који је гредн слем шампион, као Матео Беретини,Караце, Гаел Монфис, нашу тенисери Филип Крајиновић, Душан Лајовић, Ђере, Кецмановић... Заиста велики број јако успешних тенисера из самог врха АТП листе и врло смо поносни што имамо такав одзив тенисера."

„Биће сигурно преноса на каналима РТС-а. Нама је био циљ да обезбедимо свима могућност да гледају мечеве јер нема услова да на трибинама буде публике и јако нам је драго што смо у томе успели. Надамо се што већој гледаности. Требало би да имамо пренос свих мечева а то је тренутно још у разради и договору, а ми се трудимо да омогућимо пренос свих мечева.", истакао је Ђоковић.

У даљем разговору директор турнира Ђорђе Ђоковић је говорио о богатом искуству стеченом претходних година захваљујући коме ће уз овај турнир организовати такмичење и у женској конкуренцији, а главни циљ је да се добије наредна лиценца за организацију и турнира за серију 500.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи