Читај ми!

Београд слави Новака Ђоковића и његов највећи успех

Председник Скупштине града Никола Никодијевић, заменик градоначелника Горан Весић, градска секретарка за спорт и омладину Драгана Белојевић и в.д. секретара за урбанизам и грађевинске послове Бојана Радаковић примили су српског прослављеног тенисера Новака Ђоковића у Старом двору поводом рекорда - највише недеља проведених на челу АТП листе, укупно 311.

Тим поводом вечерас су на фасади Старог двора приказани Новакови успеси, његови најбољи потези, победе и освајање титула, саопштено је из Службе за информисање Града Београда.

Весић је истакао да им је велика част и задовољство да их вечерас у Скупштини града посети Новак Ђоковић.

"Ми смо њему у част организовали прославу поводом тога што је данас званично постао најбољи тенисер свих времена. Направили смо пројекцију на фасади Старог двора. Наши најзначајнији објекти, мостови, фонтане, осветљени су у боји заставе Србије. На билбордима су поруке захвалности Новаку. Kада смо то организовали нисмо знали да је Новак у Београду. Позвао ме је јуче и рекао да би могао да дође у Скупштину града. Све нас је пријатно изненадио, а испред Старог двора је била права еуфорија. Хвала му, још једном је показао колико је велики и колико воли свој Београд", рекао је Весић.

Новак Ђоковић захвалио је свима на предивној прослави у његову част и истакао да је Београд мора да се доживи да би се волео, додаје се у саопштењу.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи