Читај ми!

Новак: Сигуран сам да сам покидао мишић, не знам да ли ћу поново изаћи на терен

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић доживео је неугодну повреду у мечу са Тејлором Фрицом на Аустралијан опену, али је успео да тријумфује после пет сетова. Ђоковић је у интервјуу након меча истакао да осећа да има велики проблем и да није сигуран да ће моћи да заигра за два дана у четвртој рунди.

Ђоковић је преживео повреду и Фрица, али судећи према његовим речима, ситуација је поприлично озбиљна.

"Покидао сам мишић, у то сам сигуран", почео је Ђоковић.

"Знате да не желим да говорим о повреди, нити о степену њене тежине, али један поприлично чудан бол. Не желим превише да објашњавам јер људи не могу да знају кроз шта сам пролазио почетком трећег сета. Размишљао сам и водио разговор са собом почетком трећег сета када сам затражио медицински тајм-аут, да ли уопште да наставим."

Новак је навео да не може са сигурношћу да тврди да ли ће бити у стању да се супротстави Милошу Раонићу у наредном мечу.

"Осетио сам необичан бол и одмах помислио да сам покидао мишић, што је физиотерапеут АТП-ја потврдио када је погледао. Не могу сада ништа да знам, немам добро искуство када су такве повреде у питању и да ли ћу моћи да наставим. Не верујем да ћу успети да се опоравим, не знам да ли ћу бити у стању да изађем на терен за два дана."

Ситуацију када је публика морала да напусти стадион због полицијског часа описао је као чудну, а казао је и колико му је важно што је победио.

"Ово је једна од најзначајнијих победа у мојој каријери, када се све околности узму у обзир. Веома сам поносан на ово достигнуће", истакао је светски "број 1".

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво