Читај ми!

Олга Даниловић: Веровала сам у себе, хвала Новаку на свему

Млада српска тенисерка Олга Даниловић после свог првог пласмана на Аустралијан опен, уз велико задовољство, истакла је да су и припреме и целу претходну сезону обележили врло отежани услови због пандемије. Искористила је прилику да изрази и посебну захвалност Новаку Ђоковићу и тиму који јој је пружио велику подршку у припремама за нову сезону.

Олга Даниловић је у финалу квалификација за Аустралијан опен савладала Индијку Анките Раину са 6:2, 3:6, 6:1.

"Пресрећна сам што сам први пут изборила пласман за главни жреб гренд слема, поготово што је претходна сезона била тешка, неизвесна, једном речју хаотична због свега што нам је донео коронавирус", изјавила је млада српска тенисерка Олга Даниловић.

Посебно је захвалила најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу и тиму који јој је пружио велику подршку током припрема за ову сезону.

"Није било турнирâ, није било пуно мечева, чак и припремни период за 2021. није био онакав какав обично бива за старт једне такмичарске године. Ипак веровала сам у свој рад, у себе и припреме које сам захваљујући Новаку Ђоковићу имала у Тениском центру 'Новак', заједно са тренерима Борисом Бошњаковићем, Кристијаном Шнајдером и Владом Радоњићем", истакла је Даниловићева за сајт Тениског савеза Србије.

"Велика захвалност Новаку за све што је учинио и чини, а на нама је да се боримо и оправдамо сву његову љубав, залагање и све што ради за бољитак свих нас", поручила је српска тенисерка.

Први пласман на Аустралијан опен за нашу деветнаестогодишњу тенисерку има и посебан значај, јер ће управо на турниру у Мелбурну прославити рођендан.

"Партијама и победама у Дубаију себи сам приуштила најбољи могући рођендански поклон, а то је да ћу 20. рођендан (23. јануара) дочекати и прославити у Аустралији", рекла је Даниловићева.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво