Читај ми!

Родик: Не прича се довољно да је Новак најдоминантнији играч на Вимблдону

Некадашњи амерички тенисер Енди Родик истакао је да Новак Ђоковић има велике шансе да осваја гренд слемове и у 2021. години. Родик је казао да Ђоковић мора бити фаворит и Вимлдону, на којем је пет пута тријумфовао у каријери.

"Волимо да истичемо да је Рафа шљакаш, Новак играч за тврду подлогу, а Роџера као краља Вимблдона", почео је Родик.

"Али Новак је у ствари освојио пет титула на Вимблдону од 2011. године. Далеко је најдоминантнији играч на Вимблдону у протеклој деценији и то је нешто о чему се не прича довољно. Два његова највећа ривала у Лондону у том периоду – Енди Мари и Роџер Федерер – можда неће бити потпуно спремни, па мислим да је Ђоковић очигледни фаворит тамо."

Његов сународник Џим Куријер, који је четири пута тријумфовао на гренд слемовима, такође је говорио о шансама српског играча, истакавши да готово извесно осваја пехар у Мелбурну.

"Новак осваја Аустралијан опен по девети пут. То су сигурице, као када се деца играју куглања са штитницима. Срамотно је, али то је оно што су нас замолили. Идем са тиме (прогнозом). Новак је већ толико дуго добар на Аустралијан опену. Не желите тамо да се кладите против њега", закључио је Куријер.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво