Читај ми!

Отказан АТП куп, тенисерима дозвољено да тренирају пред Аустралијан опен

АТП куп, који је требало да се одржи у јануару, отказан је због коронавируса, објавио је Аустралијски тениски савез. Ипак, тенисерима, који се спремају за Аустралијан опен у карантину, биће дозвољено да тренирају.

Тенисери Србије неће имати прилику да ујануару бране трофеј у АТП купу, који су освојили ове године, пошто је такмичење отказано из безбедносних разлога, односно због пандемије коронавируса.

АТП куп дебитовао је овог јануара мечевима у Бризбејну, Перту и Бризбејну, Србија је освојила трофеј, али ове године такмичење неће бити одржано, објавио је Аустралијски тениски савез.

Ипак, први гренд слем у сезони, Аустралијан опен, требало би да се одржи, а национални тениски савез ради све што може како би тенисерима било омогућено да се осећају што нормалније, у ненормалним условима.

Тако су власти државе Викторије, у којој се налази Мелбурн, омогућили тенисерима да тренирају у двонедељном карантину пред почетак Ози опена.

Турнир у Мелбурну требало би да се оджи од 18. до 31. јануара, али по свој прилици биће померен за недељу или две дана.

Сви јануарски турнири који се одржавају у Аустралији пребачени су у Викторију, која већ месец дана није забележила ниједан случај заразе коронавирусом.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво