Читај ми!

Девојка оптужила Зверева за злостављање и покушај гушења, он чека дете са другом

Немачки тенисер Александер Зверев пролази кроз турбулентан период пошто је сазнао да ће постати отац детета који носи његова бивша девојка Бренда Патеа, али се и суочио са озбиљним оптужбама за злостављање. Зверев, који је и у прошлости имао великих проблема у приватном животу, наводно је физички нападао једну од бивших девојака која је сада јавно проговорила.

У питању је Олга Шарипова, са којом се Саша забављао пре неколико година, која је прво на Инстаграму наговестила проблеме, а онда дала изјаву и за руски Чампионат.

"Једног дана шетала сам Њујорком са Дашом Медведовом (супругом Данила Медведева). Мало смо закаснили у хотел, а Саша се наљутио због тога. Посвађали смо се. Као што сам написала на Инстаграму, покушао је да ме угуши јастуком, заврнуо ми је руке. Пробала сам да побегнем из собе, али ми није дозволио. На крају сам успела да се ослободим и побегнем", изјавила је Шарипова.

Она је истакла да то није био једини пут када је злостављана.

"Пронашао ме је доле, у холу. Пробали смо да причамо, али сам знала да од тога нема ништа. Покушавала сам да одем, али ме је он гурао у зид и рекао да немам где. Говорио ми је да никога није брига за мене и за то што ми ради. На срећу, наишли су неки људи и ја сам уз њих побегла на улицу. Била сам сама. Добро је што сам имала телефон код себе, па сам позвала пријатеља да дође. То није био први пут да ради такве ствари, али јесте било најгори", додала је.

Повод због којег је Рускиња одлучила да јавно иступи јесте објава Бренде Патее, још једне бивше Сашине девојке, која је потврдила да је трудна и да носи дете седмог играча света.

Патеа је донедавно била у вези са Зверевом, чак су заједно боравили у Београду и Задру током Адрија тура. Она је навела да више није у контакту са некадашњим момком и да не жели да имају заједничко старатељство, али је онда реаговао и Александар.

Зверев је, ипак, изразио жељу да заједнички одгаја дете са Брендом.

"Последњи дани су били велики изазов за мене. Постаћу отац са 23 године и радујем се томе што ћу добити дете. И поред тога што Бренда и ја нисмо више заједно, имамо добар однос и преузимам одговорност као отац. Заједно ћемо водити рачуна о тој малој особи која ће порасти. Нећу ништа осим тога да износим у јавност, то су моје приватне ствари. Сигуран сам да Бренда и ја можемо да се снађемо на том бољу без медија", објавио је Зверев који се потом осврнуо и на оптужбе:

"Уз то, ту су и неосноване оптужбе моје бивше девојке Олге Шарипове које сам прочитао у медијима. То ме је веома растужило. Познајемо се од када смо били деца и много тога смо прошли заједно. Веома ми је жао што даје такве изјаве. Њене оптужбе једноставно нису истините. Били смо у вези, али она се завршила пре много времена. Не знам зашто Олга сада износи овакве оптужбе. Надам се да ћемо наћи начин да разговарамо на одговоран и одговарајући начин."

Није познато да ли ће бити отворена истрага о овом случају, али ни ту није био крај оптужбама, пошто је 23-годишњакиња наставила новом објавом на друштвеним мрежама.

"Моја прича је тек започела. Не знам да ли то сам пишеш или онај ко води твој Инстаграм. До сада ниси имао храбрости директно да ми одговориш. Не лажем, а обоје то знамо. Не бојим се да кажем истину, зар не?", наставила је са нападима.

Олга је овај случај искористила да у жижу јавности истакне насиље мушкараца над женама.

"Желим да покажем свим мушкарцима који себи допуштају да се односе лоше према женама да нисмо нека врста украса, нисмо +1, нисмо лутке са којима се може поступати на било какав начин. И, ако си мислио да ћу након свега што сам прошла у тој вези ћутати, онда си погрешио. Ниси могао лично да одговориш на моја питања. Морала сам ово да учиним", закључила је Шарипова.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи