Ђоковић, Лајовић и Милојевић на теренима Ролан Гароса

Новак Ђоковић игра против Литванца Рикардаса Беранкиса у мечу другог кола Ролан Гароса, око 14.30 РТС1. Душан Лајовић негде у исто време (RTS2) игра против Јужноафриканца Кевина Андерсона. Никола Милојевић се састаје са Алијажом Беденеом из Словеније. Токове мечева пратите на нашем порталу.

Новак Ђоковић наставља поход на Ролан Гаросу, након убедљиве победе у првом колу над Микаелеом Имреом (3:0), пред њим је нови нова препрека - Беранкис. Наш тенисер и у овај дуел улази као апсолутни фаворит, и може се рећи да све зависи од њега. Уколико буде од старта игра освоју игру неће имати проблема да ломи отпор Литванца.

Беранкис, који је 66. На АТП листи, у првом колу је надиграо Делијена са 3:0. Новак и Литванац до сада су се састајали два пута на туру, оба меча наш тенисер је решио у своју корист.

Последњи пут играли су ове године у Синсинатију, Ђоковић је славио резултатом 7:6, 6:4.

Меч је постављен као трећи на терену "Филип Шатрије" и почиње око 14.30, после два женска сингла у којима се састају: Јелена Остапенко - Каролина Плишкова и Ана Богдан - Софија Кенин. Директан пренос је на нашем Првом програму.

Душан Лајовић негде око 15.00 игра свој меч против Кевина Андерсона. Њихов дуел је на терену број девет, такође је трећи дуел дана после по једног мушког и женског сингла. Пре њих играју - Гарин и Полманс, као и Хибино и Жабер.

Трећи наш преставник Никола Милојевић игра против Аљажа Беденеа. Њихов меч је такође постављен као трећи на терену број 10, пре њих играју се два дубл меча у женској конкуренцији.

Преносе из Париза пратите на каналима РТС.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи