Читај ми!

Ђоковић почиње поход на Ролан Гарос, на терену Лајовић и Ђере

Трећег дана Ролан Гароса на терену ће се наћи најбољи тенисер данашњице Новак Ђоковић, као и преостала два српска представника у синглу - Душан Лајовић и Ласло Ђере. Ђоковић ће поход на гренд слем титулу у Паризу почети против Микаела Имера, противник Лајовићу биће Ђанлука Мађер, док ће се Ђере састати са Кевином Андерсоном. Мечеве са Ролан Гароса можете пратити у директним преносима на програмима РТС-а.

Ђоковић је у престоницу Француске стигао након титуле на мастерсу у Риму и у првом мечу играће са младим Швеђанином Микаелом Имером.

Њихов дуел постављен је као трећи на стадиону "Филип Шатрије" и требало би да почне не пре 14.30, после дуела Мајар Шериф – Каролина Плишкова и Лаура Зигемунд – Кристина Младеновић. И ако дође до временских неприлика и кише у Паризу, Новак ће сигурно на терен јер највећи стадион у комплексу од ове године има кров.

Ђоковић и Имер се до сада нису састајали, а уколико прескочи прву препреку, српски играч ће ићи на победника меча Уго Дељијен – Ричардас Беранкис.

Први ће на париску шљаку од наших представника изаћи Ласло Ђере, који неће имати лак посао против некадашњег финалисте Вимблдона Кевина Андерсона. Њих двојица ће снаге одмерити на терену 12, негде око 12.30, пошто морају да сачекају крај женског сингла између Алисон ван Ујтванк – Ребеке Петерсон.

Српски тенисер је против високог Андерсона играо једном, у Пунеу 2019. године, и тада изгубио у два тај-брејка.

Победник овог меча играће са бољим из окршаја Душана Лајовића и Ђанлуке Мађера. Они на терен излазе после Јелене Остапенко и Медисон Бренгл, такође око 12.30.

Ролан Гарос се игра за наградни фонд од 38.000.000 евра, а титулу брани Рафаел Надал.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи