Читај ми!

Организаторима се већ првог дана о главу обија "јесењи РГ", Азаренка напустила терен

Већ првог дана Ролан Гароса организатори су имали великих проблема са временским приликама, пошто је киша често ометала игру и прекидала мечеве. Померање иначе летњег гренд слема за крај септембра донео је одређене ризике, који су се испоставили реалним чим су почели такмичарски мечеви.

Киша је од старта дневног програма утицала на распоред мечева, па су након неколико прекида, супервизори мечева били приморани да настављају мечеве и током падавина.

Учесницима је то сметало и међу најгласнијима је била Белорускиња Викторија Азаренка, која је напустила стадион током меча са Данком Ковинић (6:1, 6:2).

"Ово постаје смешно. Не желимда седим овде зато што се смрзавам. Нећу да чекам више ни минут, овде је ледено, осам степени, а ја живим на Флориди. Навикла сам на топло време", беснела је Вика.

Температура у Паризу је тек 13-14 степени Целзијуса, уз влажност ваздуха од преко 85 процената.

Временске прилике значајно утичу на услове за игру у Булоњској шуми, због чега су многи негодовали због стања терена. Прогноза је таква да се очекују падавине готово сваког дана до краја турнира, а температура ће ретко када ићи преко 15 степени.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво