Ђоковић преслишао Штруфа, у полуфиналу против Баутисте Агута

Новак Ђоковић је савладао Немца Јана-Ленарда Штруфа са 2:0 по сетовима 6:3, 6:1 и пласирао се у полуфинале где га очекује дуел са Шпанцем Робертом Баутистом Агутом.

Лакше него што се очекивало Новак је сломио отпор Немца. Наш тенисер је рутински „одрадио посао" и пласирао се у полуфинале Синсинатија. Штруф није имао решења за игру нашег аса и био је приморан да брзо положи оружје.

Ђоковић је искористио све грешке противника, одлично су га служили сви ударци, имао је прилику да се опусти и испроба неке тактичке замисли у мечу четвртфинала. Чврсто је одиграо са основне линије и успео да неутралише први сервис противника, који му је најјаче оружје.

Новак је нешто спорије ушао у меч, тачније требало му је мало времена да "пронађе" први сервис. Међутим све је брзо дошло на своје место. У четвртом гему искористио је прву брејк шансу и одузео сервис противнику. Потом је рутински привео сет крају - 6:3.

У другом сету на терену је постојао само један играч наш Новак Ђоковић, експресно је уз само један изгубљен гем, и то на свој сервис, освојио сет - 6:1.

Новак Ђоковић ће у полуфиналу играти против Шпанца Роберта Баутиста Агута, који је у четвртфиналу савладао прошлогодишњег шампиона Данила Медведева.

Овако је протекао меч четвртфинала Ђоковић - Штруф.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво