Мари: Како стићи до Париза из Њујорка, изолација да или не?

Британски тенисер Енди Мари спреман је да преузме ризик путовања како би играо на овогодишњем Ју-Ес Опену, али жели да има јасну ситуацију по питању изолације при повратку у Европу из Њујорка због коронавируса.

Тениска сезона требало би да се настави 20. августа, кад је предвиђен почетак Синсинати мастерса, који би требало да буде увертира за Ју-Ес Опен, чији је старт планиран за 31. август.

"Надам се да ћемо пре одласка знати да по повратку из САД нећемо морати у изолацију. У том случају, они који постигну добар резултат на УС опену, у Париз могу доћи дан пре Ролан Гароса, а то не може тако", рекао је Мари, преносе британски медији.

Британац, који је последњи званични меч одиграо у новембру прошле године, изјавио је да се осећа релативно добро, као и да је жељан наступа на великим такмичењима.

"Нисам имао прилику га играм на много грен слем турнира. Не знам колико ми их је још остало. Осећам се релативно добро. Наравно да ризик постоји, али желим поново да покушам да игра и уживам на највећим турнирима", закључио је Мареј.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво