Никад јаче првенство Србије: Кецмановић, Троицки, Џумхур...

Екипно првенство Србије у тенису, у мушкој и женској конкуренцији, биће веома занимљиво јер ће се на терену појавити нека позната имена у светским оквирима попут Миомира Кецмановића, Виктора Троицког, Дамира Џумхура, односно Иване Јоровић. Шампионат у мушкој конкуренцији почиње 2. августа, а у женској дан касније.

Најбоље рангиран тенисер у мушкој конкуренцији је Кецмановић, 47. на АТП листи, који ће бранити боје ТК Ђукић, а поред њега учествоваће и српски Дејвис куп репрезентативци: за Црвену звезду (Данило Петровић (157. на АТП листи), Виктор Троцики (184), Миљан Зекић (514), односно за ТК ТАЖ (Никола Милојевић (145) и Пеђа Крстин (246).

За ТК Ђукић играће и најбољи тенисер БиХ Дамир Џумхур (107), као и најбољи дубл играч Србије Никола Ћаћић (59. на АТП листи у дублу).

Код дама "прва табла" биће чланица "ТА Типсаревић" Бугарка Изабела Шиникова (187. на ВТА листи), затим следи Фед куп репрезентативка Србије Ивана Јоровић (228), која ће бранити боје ТК Новак, а уз Ивану тим ТК Новак чине и ВТА играчице: Драгиња Вуковић (644) и Елена Миловановић (924).

Шампионат у мушкој конкуренцији почиње 2. августа, а у женској дан касније.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво