Кирјос недељама критиковао Новака због журке, па отишао у ноћни клуб

Ник Кирјос снимљен је у једном ноћном клубу у Аделејду, у појединим тренуцима не поштујући социјалну дистанцу и не носећи заштитну маску. Можда то и не би било толико чудно да Аустралијанац није недељама критиковао Новака Ђоковића због организације Адрија тура у Београду, а посебно журке коју је уприличио.

Аустралијанац Ник Кирјос један је од највећих критичара Новака Ђоковића на АТП туру. Талентовани тениер посебно је "узео на зуб" српског аса због организовања Адрија тура у Београду у јеку епоидемије коронавируса, а Новакову организацију журке назвао је неодговорном.

Само неколико недеља касније, Кирјос је био гост једног ноћног клуба у Аделејду, а на свом Инстаграм налогу објавио је фотографије на којима носи заштитну маску.

Међутим, очевици кажу да је Аустралијанац већи део вечери провео без заштитне маске, не поштујући правила социјалног дистанцирања.

И то све у дану када је у Аустралији забележен рекордан 501 нови случај заразе за 24 часа.

Новаку су у одбрану стали учесници Адрија тура, од којих су се поједини, као и сам Ђоковић, заразили коронавирусом, али и некадашњи тренер српског тенисера Борис Бекер.

Кирјос је свима уредно одговорио поутем друштвених мрежа, наглашавајући какао су Новакове акције неодговорне и да доприносе ширењу заразе. Чак је додао да су његова породица и он одговорни, као и да поштују све мере превенције од заразе.

Одлазак Аустралијанца у ноћни клуб изазвао је бројне реакције јавности, а многи су његов поступак назвали лицемерним.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво