Ђоковић у Београду наставио тренинге на бетону, чека одлуку за Синсинати и Ју-Ес опен

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић вратио се у Београд после посете Босни и Херцеговини и наставио са тренинзима пред наставак сезоне. Ђоковић је на терену са тврдом подлогом СЦ Новак на Дорћолу тренирао са Филипом Крајиновићем.

Најбољи тенисер света се потпуно опоравио од ковида 19, а после неколико дана одмора проведених са породицом у Републици Српској и Босни и Херцеговини, Новак се у Београду вратио редовним тренинзима.

Новак је на бетону одрадио тренинг са Филипом Kрајиновићем и тако додатно потврдио претпоставке да планира одлазак у САД и наступ на Ју-Ес опену.

Он је, како су раније пренели шпански медији, изразио жељу да игра у "великој јабуци", ако тамошње власти до краја јула реше ситуацију у којој сви који се враћају из Америке морају у двонедељни карантин.

Светски "број 1", гренд слема у Њујорку, има у плану наступ на мастерсу у Синсинатију.

Сезона би требало да се настави у Вашингтону 14. августа, а потом следе споменути Синсинати и Ју-Ес опен у Њујорку, те Кицбил, Мадрид, Рим и Ролан Гарос.

Новак је већ раније изјављивао како жели да игра у Њујорку и покуша да освоји нови гренд слем, упркос врло компликованој ситуацији услед пандемије коронавируса.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво