Зверев наставио журку у Немачкој, Кирјос га напао због неодговорности и себичности

Немачки тенисер Александер Зверев, после Адрија тура у Београду и Задру, наставио је са неодговорним понашањем и по повратку у Немачку. Тренутно седми играч света учествовао је на турниру током којег је Григор Димитров заражен коронавирусом, а потом је још неколико играча, међу којима и Новак Ђоковић, имало позитиван налаз на ковид 19.

Осим њих, заражени су Борна Ћорић и Горан Иванишевић, а остали су, упркос негативним резултатима, истакли да ће се самоизоловати 14 дана.

Међу њима је био и Немац, који је "партијао" и у српској престоници и у Задру, због чега је довео у ризик и људе око себе.

"Дубоко се извињавам свима које сам довео у потенцијални ризик играјући на овој турнеји. Испоштоваћу да пратим упуте доктора које се тичу самоизолације. Као додатни вид опреза, сви у тиму ћемо наставити са тестирањем. Свима који су позитивни желим брз опоравак. Останите безбедни", објавио је недавно Зверев.

Међутим, није остао доследан и само шест дана по окончању Адрија тура, изашао је у један немачки клуб и проводио се у великом друштву.

Ове слике поново су бациле "рефлекторе" на понашање играча током пандемије коронавируса, а један од најгласнијих критичара дешавања на Балкану, јесте Ник Кирјос. Аустралијанац је у више наврата поткачио и Ђоковића, а сада је осуо паљбу и по Звереву.

"Много контроверзних ствари се дешава широм света, али оно што упада у очи јесте Саша Зверев. Поново, човече, поново... Како можеш бити толико себичан?", рекао је Кирјос у клипу објављеом на Инстаграму.

Он је наставио да критикује Немца због новог испада.

"Ако имаш храбрости да објавиш 'твит' у којем наводиш да ћеш се самоизоловати 14 дана и да ћеш се извинити је*еној јавности, барем имај достојанство да останеш 14 дана у изолацији. Мој боже. Буди са девојком 14 дана. То ме је разљутило, овај тенис ме много љути", додао је Кирјос.

уторак, 16. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво