Легендарни кошаркаш стао у Ђоковићеву заштиту

Чувени хрватски кошаркаш Дино Рађа стао је у заштиту Новака Ђоковића, након што су четворица тенисера заражени коронавирусом, међу њима и српски ас, а турнир Адрија тур отказан.

Најбољи тенисер света нашао се на удару многобројних критика када је Димитров објавио да је позитиван на коронавирус, а касније се утврдило да су вирусом заражени и Новак Ђоковић и његова супруга, као и тенисери Борна Ћорић и Виктор Троицки, након чека је и отказан Адрија тур.

"Невероватна је количина ср... по Новаку ових дана. Такмичење ко ће га више по...ати. Човек је направио све да помогне нама Хрватима да се промовишемо и да покушамо спасити бар део сезоне. И наравно, буди добар, поједи г....

Је ли било грешака, наравно да јесте, али у првом реду Димитров и организација, па тек онда остали учесници", написао је Рађа на Фејсбук профилу.

Додао је да би, поређења ради, требало погледати кафиће, ноћне клубове викендом, утакмице, шеталишта, јавни превоз итд.

"Све пуно људи и нико не носи ни маску нити се држи дистанца. Али наравно да није база с.... по Анти и Мати. Зато по Новаку удри из свих оружја. А човек је рескирао своје здравље да нама нешто направи.

О часним сестрама из Ђакова тек покоја стидљива реченица, а ситуација засад дупло гора да не тражим даље. Ово што се догодило паметни ће схватити као упозорење да је вирус међу нама и да га треба озбиљно схватити јер смо се сви заједно превише опустили.

Успут се види да смо без обзира на статус и иметак сви исто подложни вирусима и да се морамо боље држати препорука. Здрави и весели били", поручио је Рађа.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво