Нови проблем за Ђоковићеву турнеју – егзибиција у Сарајеву под знаком питања

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић наишао је на нове проблеме у организацији, пошто је егзибициони меч са Дамиром Џумхуром у Сарајеву под знаком питања. Егзибиција, којом је планирано да се заокружи тениски регионални спектакл, заказана је за 5. јул.

Према писању сарајевског листа Дневни аваз, меч између двојице тенисера је под знаком питања јер још није одређен терен на којем би играли.

Првобитни план је био да се искористи простор испред зграде Заједничких институција на Врбањи, међутим, веома је неизвесно да ли ће локалне власти успети да испразне овај простор и поставе монтажни терен.

Организацију воде из Ђоковићевог тима, уз помоћ људи из Сарајева, а главни део посла требало би да преузму људи из Градске управе Сарајева.

Из Аваза наводе да обезбеђивање инфраструктуре, као и припрема места за догађај, није мала инвестиција. Према неким информацијама, у оптицају је и стадион "Грбавица", али је мало вероватно да ће се тамо одржати.

Сарајево је под знаком питања, али се Бањалука увелико спрема и тамо би турнир требало нормално да се одржи.

То је већ други организациони проблем са којим се Ђоковић сусреће, пошто је због тренутне ситуације турнир у Црној Гори морао да буде отказан.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се