Адрија тур, други дан

Адрија тур, тениски регионални спектакл, игра се на теренима СЦ Новак на Дорћолу и трајаће до недеље, уз учешће најбољих тенисера света. Другог дана су на програму мечеви у сингл конкуренцији. Сва дешавања са Адрија тура можете да пратите на порталу РТС-а.

Турнир ће бити игран у раунд-робин систему, осморица учесника биће подељени у две групе по четири играча, па ће свако ко дође у суботу и недељу имати прилике да гледа све мечеве најбољих тенисера на АТП туру.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић играће у А групи турнира против Немца Александра Зверева и земљака Виктора Троицког и Филипа Крајиновића.

У групи Б су Аустријанац Доминик Тим, Бугарин Григор Димитров, Србин Душан Лајовић и победник квалификација Дамир Џумхур из Босне и Херцеговине.

Суботњи програм почиње у 14 часова, а биће одиграна по два кола у обе групе. Програм на теренима на Дорћолу отварају Григор Димитров и Душан Лајовић.

Распоред данашњих мечева:

Димитров - Лајовић 14.00
Тим - Џумхур 15.00
Ђоковић - Троицки 16.00
Зверев - Крајиновић 17.00
Димитров - Џумхур 19.00
Тим - Лајовић 20.00
Ђоковић - Крајиновић 21.00
Троицки - Зверев 22.00 

У недељу су на програму дуели трећег кола, као и финале.

Адрија тур је ревијални турнир хуманитарног карактера, сав новац ће ићи онима којима је најпотребнији, а шампион ће на крају одредити коме ће донирати комплетну суму.

Сва дешавања са Адрија тура пратите на порталу РТС-а.