Јелена "после сто година" на терену, Новак одао пошту жртвама коронавируса

Јелена Јанковић и Новак Ђоковић победили су у мешовитом дублу који је отворио тениски програм овогодишњег Адрија тура. Јанковићева и Ђоковић победили су Олгу Даниловић и Ненада Зимоњића, резултатом 7:6 (7-5).

Забавних сат и кусур тениса играно је на централном терену СЦ Новак, а меч је на крају припао Јанковићевој и Ђоковићу, резултатом 7:6 (7-5).

Шоу је између поена, али и током игре, водио глумац Андрија Милошевић, док актери на терену нису публици остали дужни.

Било је одличних поена, волеја, проклизавања, али и пошалица између њих самих. На крају, после више од сат времена, победу су славили Јелена и Новак.

"Ти си прави човек, све остало је небитно. Било је задовољство играти. Надам се да сте уживали", рекао је Зимоњић на Милошевићев коментар после дуела.

Популарни глумац је Јелену питао како је било играти после "сто година паузе".

"Веома сам срећна што сам овде са свима вама, хвала вам много. Било ми је задовољство да играм са нашим великим шампионом, хвала Ноле што си ме позвао", поручила је Јанковићева.

После шале Ђоковића да ће почети озбиљно да се бави тенисом, а не само викендом као до сада, најбољи тенисер света је одао пошту преминулима од коронавируса.

"Пре свега хтео бих да се захвалим Јелени, хвала што си прихватила, две године ниси била на теренина. Дошла си у Београд, надам се да си уживала. Хвала Олги и Ненаду што су дошли данас", рекао је Ђоковић и додао:

"Свако ко је овде, осећа се мало необично, протекли период од три и по месеца био је шок за све нас, мислим да смо први који имају дозволу за оволико људи на трибинама. Драго ми је што сте дошли да подржите и хуманитарни карактер овог турнира. Желим да са десет секунди ћутања одамо почаст свима који су преминули од короне."

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара