Фабио Фоњини оперисао оба скочна зглоба

Италијански тенисер Фабио Фоњини успешно се опоравља после операције оба скочна зглоба на коју се одлучио због болова који га муче већ годинама. На друштвеним мрежама је послао поруку навијачима да је добро и образложио своју одлуку.

Због мировања током паузе која је настала услед пандемије коронавируса Фабио Фоњини се надао да ће санирати проблеме који су га оптерећинали већ годинама, али је повратак тренинзима само убрзао његову одлуку да се подвргне медицинској имтервенцији.

"Имао сам проблема са зглобом леве ноге три и по године. Са тим сам научио да се носим. Онда је почео да ме мучи и зглоб десне ноге. Надао сам се да ће проблеми нестати током двомесечне паузе, али када сам се вратио тренинзима они су и даље ту. Веровао сам да је операција права ствар и добро је што је она обављена током ове принудне паузе", поручио је Фоњини и поздравио своје навијаче.

Фабио Фоњини је сјајно почео ову сезону и у 2019. године је освојио Мастерс у Монте Карлу, а на турниру у Аустралији је стигао до осмине финала.

Захвањујући свему томе ушао је и међу првих 10 тенисера света, а тренутно је на једанаестом месту.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво