Кирјос поново критиковао Ђоковића, сада под дејством алкохола

Аустралијски тенисер Ник Кирјос је поново говорио о квалитетима Новака Ђоковића, али је овога пута био под дејством алкохола. Кирјос је са Ендијем Маријем разговарао на Инстаграму, уз "барем шест" чаша вина које је, по сопственом признању, попио Аустралијанац.

Није могло да прође без спомињања најбољег играча данашњице, док је једна од тема била и први сусрет Марија и Кирјоса, у Монтреалу 2014. године, када је било 6:2, 6:2 за Британца.

"Дао си ми четири гема тог дана. Буквално сам се осећао као да не знам шта је тенис. Хтео сам да изађем са терена после прва четири гема", описао је тај меч Кирјос, који је исте године, претходно на Вимблдону, "веома убедљиво" победио Надала.

"Очекивао сам више од тебе тог дана", навео је Мари, а Кирјос се надовезао:

"И ја сам, такође. Али онда си кренуо да ми враћаш сервис, што Рафа није успевао, и онда сам скапирао да сам у проблему."

Енди је признао да мисли да се противник у тим тренуцима предао, али Ник је узвратио комплиментима.

"Нисам се предао, једноставно си био предобар. Већ сам ти рекао да мислим да је требало да имаш једну од најбољих каријера свих времена, али шта је – ту је", казао је Кирјос, а онда у разговор "убацио" Ђоковића.

"Не желим да ово постане контроверзно, али, искрено, мислим да си бољи од Ђоковића. То је моје мишљење. Људи на друштвеним мрежама ће видети ово и рећи: 'Не, Ђоковић је освојио толико и толико слемова', а ја размишљам – Ђоковић је играо 'између две ватре' када сам ја сервирао, није могао да ми ритернира, а ти си био у фазону да ћеш одаламити лоптицу за винер."

Троструки гренд слем шампион није био сагласан са Ником, те је истакао "да резултати показују другачије", али је момак из Канбере имао спреман одговор.

"Да, али они прави знају. Ђоковић је покушавао само да бежи од мог сервиса последњих неколико пута када смо играли, али ти си ме 'јурио'. Нисам могао да те промашим лоптицом", потврдио је Кирјос.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво