"Епидемија коронавируса је увод у чиповање људи"

Легендарни руски тенисер Марат Сафин изнео је своје мишљење о епидемији коронавируса, предвиђајући да је она само увод у чиповање људи.

Марат Сафин има своје виђење епидемије коронавируса – сматра да је она само почетак настојања да се људи чипују.

"Цео свет је у изолацији у кућама, па могу да раде шта желе. То су људи који су већи од светских лидера. Људи који су господари новца, који су господари света и могу лако да преокрену ствари", рекао је Сафин, преноси Раша тудеј.

"Назовите их владом у сенци, назовите их како год желите, ми уопште и не знамо да они постоје. Ротшилди и Рокфелери су позната имена, али и иза њих стоји неко", сматра Сафин и додао да је у току припрема за чиповање комплетног човечанства.

"Још 2015. године Бил Гејтс је најавио пандемију. Рекао је да ће следећи противник бити вирус, а не светски рат. Извели су пробу у Давосу (Економски форум) да виде како то изгледа. Не верујем да је Бил Гејтс видовит, једноставно је знао", каже двоструки гренд слем шампион.

"Неки сматрају да је крај цивилизације близу, ја не. Само ћемо ускоро ходати са чиповима." 

Сафин није једини спортиста који је поборник теорије завере да иза епидемије коронавируса стоји нешто друго. Претходно је некадашњи британски боксер Амир Кан изјавио да се инсталација 5Г мрежа крије иза актуелне епидемије.

Ипак, власти у Великој Британији демантовале су такве инсинуације, назвавши их "опасном бесмислицом".

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво