Надал прејак за Кецмановића

Други тенисер света Рафаел Надал надиграо је нашег тенисера Миомира Кецмановића са 2:0 (6:2;7:5) у другом колу АТП турнира у Акапулку. У трећем колу Надал ће се срести са Корејанцем Сонво Квоном.

Рафаел Надал је снажним уласком у меч већ на старту потврдио да је велики фаворит у првом дуелу са нашим тенисером.

Без већих проблема Надал је освојио први сет али је у другом Кецмановић успео да пружи знатно већи отпор до самог финиша када је поклекао и други тенисер света осваја брејк за коначну победу и одлазак у четвртфинале.

У четвртфиналу Рафаел Надал срешће се са Сонво Квоном који је елиминисао Душана Лајовића нашег другог тенисера на овом турниру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије