Новак обећао "клинцима из краја": Враћам се са мрежом

По друштвеним мрежама кружи снимак како Новак Ђоковић игра тенис са "клинцима из краја". Ноле је рекао да се све десило спонтано и обећао је момцима да ће се ових дана вратити са мрежом.

Новак је у понедељак увече при повратку са тренинга видео клицне како играју тенис, без мреже. Пришао им је и на њихово одушевљење придужио се у игри.

"Нисам видео тај снимак до сада, видео сам да је било људи око нас и да су снимали. Први пут откад сам тамо, ево неколико година, видео сам да деца играју тенис. Без мреже. Први пут."

"Кренуло је спонтано, враћао сам се са тренинга, носио торбу и видео их. Играли смо, рекао сам момцима да ћу се данас-сутра вратити са мрежом. Већ смо обележили терен, кредом исцртали линије и да играмо озбиљно."

"Много ми је драго као спортисти и човеку да видим да се деца и младе баве спортом што више, а као тенисеру ми је било посебно задовољство да их видим да узму рекет у руке. Било је спонтано и забавно, једно квалитетно зезање."

Детаље са конференције за новинаре погледајте и прочитајте овде.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво