Стојановићева изгубила од 254. на свету, Србија победу тражи у дублу

Тениска репрезентација Србије изгубила је други меч и тренутни резултат против Луксембурга је 1-1, у групи А на такмичењу Прве групе Евро-афричке зоне за 2020. годину. Први рекет Србије Нина Стојановић изгубила је од 254. играчице света Елеоноре Молинаро.

Стојановићева је одиграла далеко испод својих стандарда и доживела је пораз резултатом 6:3, 6:3.

Молинарова је прва дошла до брејка у уводном делу игре, Нина је узвратила, али је Луксембуржанка још једном одузела сервис и то јој је било довољно за вођство од 1-0.

У другом сету је стрпљиво чекала своју шансу и дочекала је у седмом гему – тај брејк био је довољан да заврши посао након нешто више од 70 минута игре.

Она је на тај начин изједначила на 1-1 у победама, пошто је претходно Олга Даниловић донела први бод Србији.

У одлучујућем сусрету, у дубл конкуренцији, са Стојановићевом би требало да игра Александра Крунић, док ће домаћу селекцију представљати Тифани Корнелијус и Елеонора Молинаро.

Србију, већ у петак, очекује дуел са Шведском у другом колу, од 14 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво