Зимоњић заплакао због краја златне генерације

Данашњим мечом Јанко Типсаревић је завршио професионалну каријеру. Освојио је четири АТП титуле, био је осми на свету, али својим највећим успехом сматра освајање титуле Дејвис купа 2010. Због Јанковог опроштаја посебно емотиван био је селектор Ненад Зимоњић.

„Било је врло емотивно, јер је ово Јанков последњи меч", рекао је селектор Ненад Зимоњић. Потом је застао, обрисао сузе. Емоције су преовладале, а након што је прогутао кнедлу наставио је:

„Извините, ово није због тога да ли смо победили или изгубили. Само да би сте разумели, четворица играча који седе овде, то је златна генерација нашег тениса. Ово је сада крај те ере, јер се Јанко повлачи. Али он ће увек бити уз нас, све време", рекао је Зимоњић.

Након конференције за новинаре Јанко Типсаревић је нашем репортеру рекао:

„Ја бих само хтео, овом приликом, да се захвалим свим момцима. Задњих 20 година, нико никада од њих мене лично није разочара. Зато што сви ми знамо колико је напоран и зежак овај спорт. Колико се носимо и са лепим и са лошим емоцијама. Искрено у целој мојој професионалној тениској каријери ово су моје најлепше недеље, па макар се завршиле и овако", рекао је Јанко Типсаревић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи