Рубљов зауставио Федерера у Синсинатију

Млади Рус Андреј Рубљов савладао је Роџера Федерера са 2:0 у сетовима и пласирао се у четвртфинале Мастерса у Синсинатију.

Федерер је још једном "побегао" од Новака Ђоковића, пошто су два тенисера потенцијално могла да се састану у полуфиналу тунира у Охају. Ипак, тај сценарио спречио је Рубљов, који је за нешто више од сат времена игре забележио једну од најважнијих победа у каријери.

Рубљов је одлично почео меч, одмах одузео сервис Швајцарцу, који је одговорио истом мером. Рус још једном прави брејк и осваја први сет резултатом 6:3.

У другом сету Рубљову је био довољан један брејк, у седмом гему. На крају осваја тај део игре са 6:4 за велику победу и пласман у четвртфинале.

Противник Рубљову у борби за полуфинале Синсинатија биће земљак Данил Медведев.

Рубљев има 21 годину и тренутно је 70. играч на АТП листи, а ово му је први пласман у четвртфинале једног турнира Мастерс серије у каријери.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи