Повреда колена утицала на игру Јелене Јанковић

Српска тенисерка Јелена Јанковић изјавила је данас после пораза од Тамарине Тарасугарн у четвртом колу тениса у Вимблдону да није била физички потпуно спремна и да је Тајланђанка одиграла без грешке.

"Свака јој част, играла је веома добро и није правила грешке. Било ми је тешко, пошто нисам била сто одсто спремна. На трави је то веома битно, јер морате брзо да се крећете и стално да будете иза лопте. Дала сам све од себе, али нисам успела да одиграм најбоље што могу", изјавила је Јанковић која је била други носилац турнира.

Јанковић је у мечу трећег кола имала проблема због повреде колена, због које је у једном тренутку морала да стави завој.

Тарасурган је са 31 годином најстарија тенисерка међу преосталим такмичаркама на Вимблдону.

"Стварно се сјајно осећам после ове победе. Не знам шта друго да кажем, осим да сам одиграла најбоље што могу", рекла је Тарасугарн.

Тајландска тенисерка ће у четвртфиналу играти против браниоца титуле, Американке Венус Вилијамс.

Елиминацијом Јелене Јанковић, Вимблдон је први пут од 1921. године, остао без прва три женска носиоца у четвртфиналу. Пре ње, такмичење на овогодишњем Вимблдону су завршиле Ана Ивановић (први носилац) и Рускиња Марија Шарапова (трећи носилац).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво