Новак против Хачанова за титулу у Паризу

Најбољи тенисер Србије, а од понедељка и целог света Новак Ђоковић од 15.00 часова игра финале Мастерса у Паризу против Руса Карена Хачанова. Меч можете пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а, путем лајв стрима на РТС Планети а лајв-блог на нашем порталу.

Биће то други дуел српског и руског тенисера, након што је Новак први међусобни окршај добио ове године на Вимблдону са максимланих 3:0 у сетовима (6:4, 6:2 и 6:2).

Хачанов, тренутно 18. играч на АТП листи, имао је одличну недељу у главном граду Француске и редом добијао Крајиновића, Ебдена, Изнера, Зверева и у полуфиналу Доминика Тима.

Ипак, у финалу ће му противник бити најтежи могући, нови-стари број један светског тениса и човек који је у серији од 22 тријумфа – Новак Ђоковић.

Српски ас је у феноменалном мечу у после три сета и три сата био бољи од Федерера и жели да новим трофејом обележи повратак на прво место на свету (Ђоковић ће од понедељка бити и званично број један без обзира на исход финала).

Директан пренос овог дуела из париске дворане "Берси" можете пратити на Првом проограму РТС-а од 15 часова, лајв стрим је на РТС Планети, а лајв-блог на нашем Интернет порталу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво