Андерсон освојио турнир у Абу Дабију

Јужноафриканац Кевин Андерсон савладао је Шпанца Роберта Баутисту Агута са 2:0 по сетовима 6:4, 7:6 и освојио егзибициони турнир у Абу Дабију. Треће место припало је Аустријанцу Доминику Тиму.

Јужноафриканац је приказао одличну игру у финалу и заслужено стигао до тријумфа. На самом старту меча одузео је сервис противнику, што је, испоставило се, било довољно да освоји први сет са 6:4.

Велика борба виђена је у другом сету. Шпанац је први дошао до брејка предности у другом гему. Међутим, Андерсон је узвратио већ у наредном, а потом стигао до изједначења 2:2. До краја тенисери су успели да сачувају своје сервисе па је сет и меч решен у тај-брејку.

Андерсон није дозволио противнику да дође до даха, експресно добија тај-брејк са 7:1 и решава меч у своју корист.

Треће место на турниру освојио је Аустријанац Доминик Тим, који је савладао Шпанца Пабла Карења-Бусту са 2:0 (6:3, 6:4).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво