Крајиновић у полуфиналу Париза, Надал предао меч

Филип Крајиновић се пласирао у полуфинале Мастерса у Паризу јер му је светски број један Рафаел Надал, због повреде, предао меч. У борби за финале Крајиновић ће играти са Американцем Џоном Изнером.

Шпански тенисер се повукао са турнира због повреде колена и тако омогућио Крајиновићу да поново помери границу сопственог највећег успеха у каријери.

Крајиновић је претходно избацио Јута Сугиту, Сема Кверија и Николаса Мауа, па га очекује огроман скок на наредној АТП листи за више од 20 места у односу на садашњу 77. позицију.

У борби за ново изненађење и пласман у прво финале у каријери Филип Крајиновић ће играти против Американца Џона Изнера, који је савладао Аргентинца Хуана Мартина дел Потра са 2:1 (4:6, 7:6, 4:6).

Мастерс у Паризу игра се за укупни наградни фонд од 4.273.775 евра.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи