Читај ми!

Јанковићева елиминисана на старту Ролан Гароса

Најбоље рангирана српска тенисерка Јелена Јанковић елиминисана је на старту Ролан Гароса, пошто је у првом колу изгубила од 105. играчице света, Холанђанке Ричел Хогенкамп, са 2:0, по сетовима 6:2, 7:5.

Био је то њихов први међусобни меч, а Холанђанка, која је у главни жреб стигла кроз квалификације, славила је победу после 73 минута.

Српска тенисерка је глатко изгубила први сет са 6:2. У другом је виђена изједначена борба све до дванаестог гема, када је Холанђанка направила брејк и заслужено дошла то тријумфа у овом мечу.

Хогенкампова ће се у другом колу састати са бољом из дуела између Белгијанке Елисе Мертенс и Аустралијанке Дарије Гаврилове. 

Ролан Гарос се игра за укупни наградни фонд од 16.790.000 евра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије