Кербер већ елиминисана са Ролан Гароса

Немачка тенисерка Анђелика Кербер елиминисана је са Отвореног првенства Француске, Ролан Гароса, пошто је у првом колу поражена од Холанђанке Кики Бертенс.

Холанђанка је победила трећег носиоца на Ролан Гаросу са 6:2, 3:6, 6:3 за сат и 43 минута игре.

Кербер, која је освојила први грен слем у сезони, Отворено првенство Аустралије, је у трећем сету због повреде рамена искористила лекарски тајм-аут, али то није пореметило Бертенс, па је Холанђанка и поред нешто дуже паузе остварила једну од највећих победа у каријери.

Бертенс ће се у другом колу састати с бољим из дуела између Италијанке Камиле Ђорђи и домаће такмичарке Ализе Лим.

Поред Бертенс, пласман у друго колу Ролан Гароса данас су избориле Доминика Цибулкова, Ежени Бушар, Тимеа Бабош, Кристина Младеновић, Ана Коњух, Ализ Корне, Кијанг Ванг и Карла Суарес Наваро.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво