Ноле у полуфиналу Шангаја

Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале мастерс турнира у Шангају. У свом 250. мечу као први тенисер света Ђоковић је савладао Бернарда Томића са 2:0, по сетовима 7:6 /8:6/, 6:1. Новак ће у полуфиналу играти против Ендија Марија, меч је на програму у суботу у 14.00 часова.

Само током првог сета Бернард Томић је успео да пружи равноправан отпор Новаку Ђоковићу, чак је успео да финиш сета уведе у тај-брејк и завршницу учини драматичном.

Ипак, Новак осваја тај-брејк (8:6) и добија први сет. У другом сету Ђоковић је наставио са сигурном игром, захваљујући чему је Томићу одузео први и трећи сервис-гем за предност коју самоуверено реализује у 6:1, а меч добија са 2:0.

Меч је трајао сат и 27 минута. 

Најбољи тенисер играће у полуфиналу против Британца Ендија Мариja, који је у четвртфиналу лако савладао Чеха Томаша Бердиха са 6:1, 6:3. Меч је на програму у суботу у 14.00 часова.

Ђоковић у међусобним дуелима са Маријем води са 19:9, ове године састали су се пет пута, а Британац је добио само последњи дуел, у финалу Монтреала. 

У другом полуфиналу ће играти Рафаел Надал, који је лако савладао Стена Вавринку (6:2, 6:1) и Жо-Вилфрид Тсонга, који је био бољи од Јужноафриканца Кевина Андерсона – 7:6 (8:6), 5:7, 6:4.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво