Читај ми!

Ана игра у среду

Киша на Вимблдону и дужина трајања осталих мечева узроковали су одлагање меча првог кола између Ане Ивановић и Марије Хосе Мартинез Санчез из Шпаније за среду. Нови термин биће одређен накнадно.

Меч првог кола на женском турниру Вимблдона између Ане Ивановић и Марије Хосе Мартинес Санчес одложен је за сутра, саопштили су организатори.

Дуел српске и шпанске тенисерке, тренутно 14. и 51. на светској ранг-листи, био је предвиђен за после 18 сати, али су згуснут програм, пауза због кише и дужине осталих мечева узроковали да меч буде одложен за среду. Нови термин биће одређен накнадно.

Ана Ивановић и Марија Мартинез Санчез до сада су се састале само једном, 2010. године у Риму, где је Шпанкиња славила резултатом 6:4, 6:2.

Уколико савлада пет година старију противницу, Ивановићева ће у другом колу играти са победницом меча између Јапанке Кимико Дате-Крум и Украјинке Катерине Бондаренко.

Успешан старт на овогодишњем Вимблдону имала је Бојана Јовановски, док су елиминисане Јелена Јанковић и Весна Долонц. На мушком турниру сва тројица српских тенисера, Новак Ђоковић, Јанко Типсаревић и Виктор Троицки, били су успешни и пласирали су се у другo коло.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи