Увалин добио отказ

Црвена звезда одлучила је да уручи отказ досадашњем тренеру Михаилу Увалину. Од сада ће црвено-беле са клупе предводити Саша Никитовић, члан стручног штаба репрезентације. Увалин најваљује да ће тражити новац, јер сматра да је испунио своје обавезе.

Досадашњи тренер Црвене звезде Михаило Увалин рекао је да не зна зашто је данас добио отказ, као и да је изненађен оваквим поступком овог кошаркашког клуба.

"Немам коментар јер не знам зашто сам добио отказ. Само ми је дошао човек (генерални менаџер Мирко Павловић) и рекао: 'више ниси тренер'. Стварно не знам зашто", рекао је Увалин агенцији Бета.

Звезда је данас поподне саопштила да је раскинула уговор са тренером, али није навела разлоге. Први тим преузео је члан стручног штаба репрезентације Саша Никитовић. Црвено-бели су са Увалином испунили такмичарски циљ, а то је опстанак у Јадранској лиги. Тренер је рекао да уговор неће бити раскинут споразумно.

"Уговор ће бити раскинут на штету клуба, јер сам испунио све што су тражили од мене. Потраживаћу новац за ову и за следећу сезону, јер нећу да прихватим ничије приче и заврзламе", рекао је Увалин.

Тренер није желео да прича о односима са Павловићем и управом клуба, али је најавио да ће се у понедељак обратити јавности.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво