Хумористичка емисија

Након што је градоначелник Пуле, иначе Сплићанин, забранио концерт Ане Бекуте и Кебе у свом граду, бројни Хрвати су на друштвеним мрежама почели да се спрдају са комплетном ситуацијом па кажу – следећи је бурек!

У црногорску скупштину стигла је дојава о подметнутој бомби. На срећу, испоставило се да се ради о лажној дојави тако да су посланици врло брзо могли да се врате на своја спаваћа места.

Међу најпопуларнијим рецептима у 2022. години нашао се и онај под називом ''Пилетина - ожени ме''… Значи, нема више лептирића у стомаку. Њихово место од прошле године заузима пилетина.

Тројица хрватских држављана ухапшена су након што су на граничном прелазу Бездан из Србије покушала да изнесу главу громобрана… Тако је пропао хисторијски покушај ове тројке да илегално увезу српски радиоактивни отпад у своју земљу.

Председник Републике Српске Милорад Додик јуче је делио новац случајним пролазницима у Бањалуци… Што ће рећи, преписивао је од оног ученика четвртог разреда основне школе у Алексинцу који је другарима поделио 3.000 евра породичне уштеђевине.

Музички уредник Ненад Камиџорац.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара