Читај ми!

Јокић трећим трипл-даблом у низу засенио Богдановића у српском дербију

Денвер нагетси су на свом терену убедљиво победили Атланта хоксе 128:108, а Никола Јокић је уписао нови трипл-дабл од 14 поена, 18 скокова и 10 асистенција. Богдан Богдановић је за Хоксе убацио осам поена, ухватио пет скокова и поделио три асистенције.

Јокић испоручује трипл-даблове са таквом рутином да је то за њега само још један меч и прецртан дан у календару.

Денвер је на свом терену велики фаворит против Атланте, која се бори за плеј-оф место на Истоку. Довољно да се Никола растерети и препусти позорницу саиграчима, који су је и искористили.

Домаћини су од средине прве деонице преузели вођство и показатли Атланти да лидер Запада не допушта киксеве на свом терену. Одлепили су се у другој деоници коју су добили 35:22, а Хокси нису могли да направе велики преокрет.

И поред рутинског трипл-дабла Николе Јокића, прво име меча је Џамал Мари са 41 поеном, што је најбоља партија Канађанина од дуго чеканог повратка на терен после повреде. Бек Нагетса је пружио партију каква се од њега с времена на време и очекује, на ол-стар нивоу.

Пратио га је Мајкл Портер Џуниор са 23 поена, Ерон Гордон је уписао 15 поена.

Код Атланте без Треа Јанга је најбољи био Дежонте Мари са 28 поена и 10 асистенција. Деандре Хантер га је пратио са 20, Еј Џеј Грифин је дао 15 поена, Клинт Капела је уписао 12 поена и 11 скокова.

Богдан Богдановић је завршио меч са осам поена, пет скокова и три асистенције, шутиравши 4/8 за два, и бет поготка из два покушаја са тројке.

Атланта је осма на Истоку са 27-27, Денвер стабилно први на Западу са 37-16.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво