Читај ми!

Недовић: Рекли су да смо "главно јело", вечерас нисмо били укусни

Јунак Црвене звезде Немања Недовић је после победе над Партизаном у Евролиги истакао да је био сигуран да ће постићи победнички шут на крају утакмице.

Немања Недовић је тројком на две секунде за 76:73 до краја донео славље и победу Звезди у историјском евролигашком вечитом дербију.

Српски репрезентативац је у изјави после меча видно усхићен одговорио да је био сигуран у себе приликом одлучујућег шута.

"Шта могу да кажем, ово је најбољи осећај икада, борити се како смо ми се борили у овој атмосфери... Добили смо на крају шансу да победимо, нисам погодио ниједан шут за целу утакмицу, али сам 100 посто био сигуран да ћу погодити овај", каже Недовић.

Током одговора на друго питање је "поткачио" играча Партизана Матијаса Лесора, који је пре дербија рекао да је Звезда "главно јело на менију".

"Рекли су да смо главно јело. Данас нисмо били доброг укуса. Нисмо били укусни, то значи да смо имали веру у себе, ми смо мислили да ако останемо близу, до краја последње четвртине, да ћемо моћи да победимо. Лука је имао две важне украдене лопте и на крају мој шут за велику победу.", био је кратак и јасан Недовић, који је завршио меч са 20 поена.

Црвена звезда наставља серију тријумфа и сада је на 6-6, док је Партизан на 4-8 у Евролиги.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво