Читај ми!

Црвена звезда због казне не продаје улазница за мечеве против Морнара и Борца

Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је данас да неће пустити у слободну продају појединачне улазнице за наредна два меча АБА лиге против Морнара и Борца због казне затварања дела трибина у хали "Александар Николић".

Дисциплински судија АБА лиге Хрвоје Видан казнио је београдски клуб због пропуста током меча осмог кола АБА лиге против Партизана са 7.000 евра и затварањем дела трибина (Партер 4, Партер Б, Бела Ложа, Трибина А и Трибина Б) на наредна две утакмице у регионалном такмичењу.

У саопштењу Црвене звезде се наводи да ће утакмицама против Морнара и Борца моћи да присуствују само власници сезонских улазница.

"Сви власници сезонских карата за секторе који су затворени, биће распоређени у секторима који ће бити отворени, а то су трибине Ц и Д, плава ложа и ВИП ложа. Док власници сезонских карата отворених сектора, остају на својим местима", додаје се у саопштењу Црвене звезде.

Актуелни српски и регионални шампион ће у суботу од 18 сати дочекати Морнар у мечу 10. кола АБА лиге, док је дуел са Борцем у 12. колу на програму 26. децембра од 18 часова.

Црвена звезда се тренутно налази на трећем месту на табели АБА лиге са седам победа и један пораз уз меч мање.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво