Читај ми!

Први евролигашки вечити дерби без навијача Звезде, Партизан позвао на фер навијање

Навијачи Црвене звезде неће моћи да присуствују дерби мечу 12. кола кошаркашке Евролиге са Партизаном, процена је и препорука безбедносних структура, саопштио је клуб из Хумске.

Иако је Партизан, као домаћин првог евролигашког вечитог дербија, желеа да се у Арени нађу и гостујући навијачи, до тога ипак неће доћи, одлучено је на састанку представника безбедносних структура, Партизана, Црвене звезде, Тикетлајна и "Штарк арене".

Из црно-белог табора саопштили су да су све улазнице за утакмицу распродате, укључујући и 3.000 које су се нашле у слободној продаји.

"Иако је првобитно било планирано да на Нивоу 400 постоји један сектор намењен симпатизерима Црвене звезде, процена и препорука безбедносних структура је била да се од тога одустане, због чега и није постојала одвојена продаја улазница за гостујуће навијаче", наводи се у саопштењу КК Партизан.

Партизан је позвао навијаче да "у Штарк арени дају позитиван пример спортског и фер навијања и да сву своју енергију усмере на подршку црно-белима, без икаквог вређања или убацивања предмета у терен".

Први евролигашки вечити дерби игра се у четвртак од 20.30 у "Штарк арени".

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво