Читај ми!

Обрадовић о учинку младих играча: Тренинг ће одредити колико ће играти

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да су "црно-бели" заслужено победили Будућност, јер су играли агресивно током целе утакмице.

Кошаркаши Партизана прекинули су серију од четири пораза у свим такмичењима и у дербију деветог кола АБА лиге савладали су Будућност 106:77.

"Почели смо агресивно и држали смо агресивност током целе утакмице. Знали смо да нам је утакмица важна, с обзиром на серију лоших резултата иза нас, зато честитам играчима, јер су одиграли врло агресивно и веома добро против добре екипе Будућности. Наравно, хвала свима који су дошли да нас бодре, поготово млађе играче, то на њих и те како утиче", рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре по завршетку меча.

Он је изнео низ похвала на рачун Тристана Вукчевића и Уроша Трифуновића.

"Они су променили начин тренинга и тренирају много боље. Податак да раније нису играли није тачан. Може лепо да се види минутажа Партизанових играча у АБА лиги. Мислим да са овом вечерашњом утакмицом ниједан играч нема више од 20 минута у просеку. То веома лако може да се провери. Значи играли су. Играли су и раније. Вечерас су играли добро обојица, посебно Трифуновић. Тристан је играо без промашаја у нападу, у одбрани неке ствари нису биле добре, али је променио начин тренинга. Кад сам разговарао са њима рекао сам да ће добијати шансу. Тренинг ће одредити ко ће колико да игра на утакмици. Веома је просто", додао је тренер Партизана.

Обрадовић је најавио да ће Ален Смаилагић сутра почети са тренинзима.

"Мислим да ће и Алекса Аврамовић добити дозволу да ради са лоптом. То не значи да ће почети да ради са тимом. За почетак ће индивидуално, да одреди колико му треба времена. Балша Копривица још није спреман, ради што се тиче кондиције, ради и са лоптом, али није ни близу да се прикључи раду са тимом", закључио је Обрадовић.  

уторак, 19. март 2024.
3° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво