Читај ми!

Јокић бриљирао - Денвер поражен од Њу Орлеанса

Денвер нагетси су упркос доброј игри Николе Јокића убедљиво изгубили од Њу Орлеанс пеликанса са 121:106 (27:31, 32:29, 28:21, 34:25).

Кошаркаши Денвер нагетса поражени су од Њу Орлеанса у мечу у ком су добро одиграли само прво полувреме. 

Изабраници Мајка Мелоуна одлично су отворили меч, на средини прве деонице стигли су и до 14 поена предности, међутим, испоставиће се да је то био максимум на овој утакмици. Пеликанси су након тајмаута лако успели да спусте предност и у другу четвртину уђу са само четири поена заостатка. 

До полувремена обе екипе су играле поен за поен што је донело велики број промена вођства у периоду у ком је Денвер пропуштао велики број отворених зицера. Након чега су на велику паузу отишли са само једним поеном предности 60:59. Ово је био лош знак пред наставак меча у другом полувремену. 

Упркос изостанку Инграма и Џоунса, битних играча у ротацији Пеликанса домаћин је успео да стигне до преокрета и првог већег вођства на средини треће четвртине, после које су имали шест поена предности.

У четвртој деоници игра Нагетса се распала и у нападу и у одбрани, а расположени шутер Хосе Алварадо, уз ког се пробудио и Зајон Вилијамсон наставио је да повећава предност своје екипе чиме је "Нола" меч рутински привела крају.

Никола Јокић одиграо је још један меч на свом препознатљивом МВП нивоу. За 37 минута на паркету постигао је 32 поена уз 16 скокова и осам асистенција уз одличних 68% шута из игре.

Једину праву помоћ добио је у виду Ерона Гордона који је уписао 19 поена, али то очигледно није било довољно за позитиван резултат.

У екипи Пеликанса, изузетно је расположен био Хосе Алварадо који је постигао 38 поена, Вилијамсон је додао 25 а Јонас Валанчијунас 13 поена.

Денверу је после серије добрих резултата ово други пораз у низу, док је Њу Орлеанс стигао до четвртог везаног тријумфа. 

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво